AKTUELNE INFORMACIJE MEĐUNARODNIH LINIJA
KANTIĆ TOURISTIK lansirao novu mobilnu aplikaciju za rezervaciju i kupovinu autobuskih karata

Tešanj, Bosna i Hercegovina 01.10.2020
Vodeća kompanija za prijevoz putnika u domaćem i međunarodnom transportu sa svojih 8 poslovnih jedinica u Bosni i Hercegovini, Austriji, Švicarskoj i Njemačkoj kompanija Kantić Touristik iz Tešnja ponovo nas je obradovala svojim novim tehnološkim rješenjima a što im je već postala praksa obzirom da su prošle godine lansirali i u rad pustili novu web stranicu www.kantic.ba a koja  konceptom, izradom i sadržajem prati najmoderniju tehnologiju internet kupovine karata.

Ove godine idu korak dalje tako što su lansirali i mobilnu aplikaciju za kupovinu autobuskih karata i turističkih aranžmana za kompletan asortiman i ponudu koju nude na trenutno dvije najpopularnije mobilne platforme Android i iOS.

Mobilnu aplikaciju prati jednostavno sučelje i dizajn prilagođen za korištenje svim uzrastima.

Ovom aplikacijom želimo našim korisnicima približiti našu ponudu, transparentan uvid u cijene i satnicu svih naših polazaka a također i uštediti vrjieme i novac naših dragih klijenata“ riječi su Izvršne direktorice firme Kantić Touristik gospođe Gordane Kantić.

U budućnosti planiramo redovno putem naše aplikacije kao i web stranice vršiti promociju naših linija i turističkih aranžmana po akcijskim i najpovoljnijim cijenama u Bosni i Hercegovini. Ono što je dodatna prednost za naše drage klijente koristeći našu mobilnu aplikaciju jeste ušteda vremena jer mogu izvršiti kupovinu karata bilo kada i bilo gdje da se nalaze 24 sata dnevno, 365 dana u godini. “ ističe direktorica Kantić.

Moblinu aplikaciju KANTIĆ možete preuzeti na Google Play Store za Android ili putem App Store trgovine za iOS korisnike.
 
Za više informacija posjetite njihovu web stranicu www.kantic.ba


(Dnevni Avaz)